Redunca redunca (redunca bohor)
Redunca redunca - CRBA

Redunca redunca (redunca bohor)

Llegir més
Col·lecció Col·lecció del Centre de Recursos de Biodiversitat Animal (CRBA)
Col·lecció específica Col·lecció general (CRBA)
Identificador Id. Espècie CHVMARBO00138A
Família Bovidae
Camp/Matèria Biodiversitat
Ubicació Facultat de Biologia. Av Diagonal, 643
Autor (Id. Espècie) (Pallas, 1767)
Drets En copyright
Notes El redunca bohor viu als herbassars propers a l'aigua a l'Àfrica central, a la franja que abasta des del Senegal fins a Etiòpia i més al Sud a Uganda, Kenya i Tanzània. La seva presència s'ha detectat a un ampli rang d'altituds, des del nivell del mar fins a 3.200 m d'altura. Tot i que la població decreix, s'estima que supera els 100.000 individus i es considera en risc mínim. És una espècie que viu en grups petits o en solitari.
Taxonomia
Chordata, Vertebrata, Mammalia, Artiodactyla, Bovidae, Redunca redunca
Llegir més