Redunca arundinum (redunca comú)
Redunca arundinum - CRBA

Redunca arundinum (redunca comú)

Llegir més
Col·lecció Col·lecció del Centre de Recursos de Biodiversitat Animal (CRBA)
Col·lecció específica Col·lecció general (CRBA)
Identificador Id. Espècie CHVMARBO00136A
Tipus d'objecte Espècimen animal
Família Bovidae
Camp/Matèria Biodiversitat
Ubicació Facultat de Biologia. Av Diagonal, 643
Autor (Id. Espècie) (Boddaert, 1785)
Drets En copyright
Notes El redunca comú viu als herbassars i clarianes de les sabanes boscoses de miombo al conus sud d'Àfrica, des del Gabon i Tanzània fins a Sudàfrica. La població s'estima al voltant dels 73.000 individus, amb dos terços dins d'àrees protegides i amb tendència a incrementar-se als espais privats.
Taxonomia
Chordata, Vertebrata, Mammalia, Artiodactyla, Bovidae, Redunca arundinum
Llegir més