Lagopus muta (perdiu blanca)
Lagopus muta amb plomatge d'hivern - CRBA

Lagopus muta (perdiu blanca)

Llegir més
Col·lecció Col·lecció del Centre de Recursos de Biodiversitat Animal (CRBA)
Col·lecció específica Col·lecció històrica
Identificador Id. Espècie CHVAGAPH00183A
Família Phasianidae
Camp/Matèria Biodiversitat
Ubicació Facultat de Biologia. Av Diagonal, 643
Autor (Id. Espècie) (Montin, 1781)
Drets En copyright
Notes La perdiu blanca es distribueix àmpliament per la regió àrtica i subàrtica d'Euràsia i de l'Amèrica del Nord, i presenta poblacions aïllades a les muntanyes de Noruega, Escòcia, Bulgària i Japó, i als Pirineus, als Alps, als Urals i a les muntanyes Pamir i Altay. És una espècie amb camuflatge estacional: a l'hivern és completament blanca, i a la primavera i a l'estiu la part dorsal es torna bruna.
Taxonomia
Chordata, Vertebrata, Aves, Galliformes, Phasianidae, Lagopus muta
Llegir més