Syncerus caffer caffer (búfal africà)
Syncerus caffer caffer - CRBA

Syncerus caffer caffer (búfal africà)

Llegir més
Col·lecció Col·lecció del Centre de Recursos de Biodiversitat Animal (CRBA)
Col·lecció específica Col·lecció general (CRBA)
Identificador Id. Espècie CHVMARBO00065@
Família Bovidae
Camp/Matèria Biodiversitat
Ubicació Facultat de Biologia. Av Diagonal, 643
Autor (Id. Espècie) (Sparrman, 1779)
Drets En copyright
Notes El búfal africà viu preferentment en zones boscoses i fons de valls, ja que té un alt requeriment d'aigua i d'herba densa. La seva població s'estima al voltant dels 670.000 exemplars, i està en declivi a causa de la pèrdua d'hàbitat i la caça indiscriminada per carn. En algunes regions, ha estat particularment colpejada per la pesta bovina i les sequeres.
Taxonomia
Chordata, Vertebrata, Mammalia, Artiodactyla, Bovidae, Syncerus caffer caffer
Llegir més