Pavo cristatus (paó)
Pavo cristatus - CRBA

Pavo cristatus (paó)

Llegir més
Col·lecció Col·lecció del Centre de Recursos de Biodiversitat Animal (CRBA)
Col·lecció específica Col·lecció general (CRBA)
Identificador Id. Espècie CHVAGAPH00088A
Família Phasianidae
Camp/Matèria Biodiversitat
Ubicació Facultat de Biologia. Av Diagonal, 643
Autor (Id. Espècie) Linnaeus, 1758
Drets En copyright
Notes El paó és originari del subcontinent indi, però ha estat introduït arreu del món com a ocell ornamental. Al seu hàbitat natural, boscos oberts i terres de conreu, viu la major part del temps a terra i al vespre s'enfila als arbres per dormir. La seva dieta es basa en fruits i llavors, però també s'alimenta de serps, sargantanes i petits rosegadors. És l'ocell nacional de l'Índia.
Taxonomia
Chordata, Vertebrata, Aves, Galliformes, Phasianidae, Pavo cristatus
Llegir més