Tragelaphus strepsiceros (cudú gros)
Tragelaphus strepsiceros - CRBA

Tragelaphus strepsiceros (cudú gros)

Llegir més
Col·lecció Col·lecció del Centre de Recursos de Biodiversitat Animal (CRBA)
Col·lecció específica Col·lecció general (CRBA)
Identificador Id. Espècie CHVMARBO00075A
Família Bovidae
Camp/Matèria Biodiversitat
Ubicació Facultat de Biologia. Av Diagonal, 643
Autor (Id. Espècie) (Pallas, 1766)
Drets En copyright
Notes El cudú gros viu a zones mixtes de bosc i matollar d'acàcia i mopane a terres baixes, turons i muntanyes. Poden passar llargs períodes sense beure però necessiten aigua si la vegetació és molt seca. La població s'estima al voltant dels 482.000 individus, amb els grups més grans a Namíbia i Sudàfrica. La població sembla estable o tendeix a incrementar-se a finques privades i àrees protegides de l'Àfrica del sud i centre-sud i a Tanzània, mentre que està en declivi a altres zones del seu rang de distribució.
Taxonomia
Chordata, Vertebrata, Mammalia, Artiodactyla, Bovidae, Tragelaphus strepsiceros
Llegir més