Aepyceros melampus (impala)
Aepyceros melampus - CRBA

Aepyceros melampus (impala)

Llegir més
Col·lecció Col·lecció del Centre de Recursos de Biodiversitat Animal (CRBA)
Col·lecció específica Col·lecció general (CRBA)
Identificador Id. Espècie CHVMARBO00006A
Família Bovidae
Camp/Matèria Biodiversitat
Ubicació Facultat de Biologia. Av Diagonal, 643
Autor (Id. Espècie) (Lichtenstein, 1812)
Drets En copyright
Notes L'impala viu a zones boscoses poc denses i sabanes. És un dels antílops més abundants d'Àfrica, la seva població s'estima al voltant dels 1.584.000 exemplars. La supervivència de l'espècie sembla garantida.
Taxonomia
Chordata, Vertebrata, Mammalia, Artiodactyla, Bovidae, Aepyceros melampus
Llegir més