Fratercula arctica (fraret)
Fratercula arctica - CRBA

Fratercula arctica (fraret)

Llegir més
Col·lecció Col·lecció del Centre de Recursos de Biodiversitat Animal (CRBA)
Col·lecció específica Col·lecció històrica
Identificador Id. Espècie CHVACHAL00003A
Família Alcidae
Camp/Matèria Biodiversitat
Ubicació Facultat de Biologia. Av Diagonal, 643
Autor (Id. Espècie) (Linnaeus, 1758)
Drets En copyright
Notes El fraret passa la major part de l'any a mar obert i només visita terra ferma per reproduir-se. La cria té lloc a les costes de l'Europa nord-occidental, als extrems de l'Àrtic i a l'est de l'Amèrica del Nord, tot i que més de la meitat dels individus de l'espècie es concentren a Islàndia. A l'hivern el seu rang de distribució s'amplia notablement cap al sud i arriba a la mediterrània.
Taxonomia
Chordata, Vertebrata, Aves, Charadriiformes, Alcidae, Fratercula arctica
Llegir més