Dasypus septemcinctus (armadillo de set bandes)
Dasypus septemcinctus - CRBA

Dasypus septemcinctus (armadillo de set bandes)

Llegir més
Col·lecció Col·lecció del Centre de Recursos de Biodiversitat Animal (CRBA)
Col·lecció específica Col·lecció històrica
Identificador Id. Espècie CHVMCIDA00016A
Família Dasypodidae
Camp/Matèria Biodiversitat
Ubicació Facultat de Biologia. Av Diagonal, 643
Autor (Id. Espècie) Linnaeus, 1758
Drets En copyright
Notes L'armadillo de set bandes viu a sabanes seques del Paraguai, Argentina, Bolívia i Brasil, tot i que és capaç d'adaptar-se a hàbitats secundaris i a les pertorbacions humanes. La seva dieta és oportunista, menja sobretot invertebrats però també petits vertebrats, plantes i carronya. Fa caus amb les seves urpes i les femelles donen a llum entre set i nou cries que són genèticament idèntiques.
Taxonomia
Chordata, Vertebrata, Mammalia, Cingulata, Dasypodidae, Dasypus septemcinctus
Llegir més